MDRG logo og link til forsiden
Følg MDRG på TwitterFølg MDRG på LinkedIN

NEGOTIATOR

Du får ikke hvad du fortjener - Du får hvad du forhandler

Foredrag, seminarer og workshops

Forhandling kan læres professionelt ved en kombination af teori og praksis. Forhandling er en kilde til stedse personlig udvikling, der altid kan evalueres og optimeres.

Der udbydes kurser af 1-3 timers varighed - såvel som 2-5 dages kurser og avancerede workshops.

Forhandl-O-meterTM

Med det af MDR Group udviklede Forhandl-O-meterTM værktøj i hånden kan enhver forhandling gribes systematisk og grundigt an på en overskuelig og effektiv måde. 1-dobbelt-sidet ark med det essentielle i enhver forhandlings professionelle forberedelse.

NegotiAidTM

I aktuelle som potentielle forhandlinger og personlig udvikling som forhandler kan sparring være guld værd og give ikke blot nye vinkler, værktøjer i forberedelser, bistand ved bordet men også give en styrkelse af selvopfattelsen - alt med det formål at få en stærkere forhandlingskontrol og personlig sikkerhed - kort sagt: en professionel forhandling. NEGOTIAID er forhandlingscoaching når det er bedst!

Kontakt Mikkel Gudsøe på mg@mdrg.dk for at høre mere om muligheder, kalender og pris - det kan altid betale sig, at blive dygtigere!

STATEMENTS

"The Negotiat-O-meterTM is a first-rate tool for short lectures or discussions of negotiation or as a tool to guide one through a negotiation. The negotiator's approach to negotiation is multifaceted, hence it obviously makes sense to have a brief chart to focus on the important factors."

Donald G. Gifford, Edward M. Robertson Professor of Law and former Dean at University of Maryland School of Law, Author of Legal Negotiation: Theory and Practice (Thomson-West 1989/2007)

"I maj 2008 var jeg censor i kursusfaget "Juridisk Forhandling" med Mikkel Gudsøe som eksaminator. Det er den udbredte opfattelse blandt advokater, at man først i praksis kan lære at føre forhandlinger. Så det var med skepsis jeg gik ind på at være censor i faget. Min skepsis voksede, da jeg så, at eksamen især bestod i en praktisk forhandlingssituation med eksaminator. For i det virkelige liv ville det tage flere timer at afvikle hver af de ganske komplicerede forhandlingsforløb. MEN min skepsis blev vendt til glæde over, hvor meget de studerende rent faktisk havde lært på kurset. Og som eksamen var tilrettelagt, forløb eksaminationerne godt og gav et udmærket grundlag for en fair karaktergivning. Så jeg kan trygt anbefale faget - ikke mindst hvis I sigter mod at blive advokater. Vi kan alle blive klogere - selv jeg med næsten 40 år i branchen."

Michael Gregers Larsen, partner (tidl. kammeradvokat 1992-2004), Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website