MDRG logo og link til forsiden
Følg MDRG på TwitterFølg MDRG på LinkedIN

MOTIVATOR

Beslutning; Et lille skridt for mennesket - Et stort spring for menneskesindet

Vi påvirker venner, kunder, samarbejdspartnere, kollegaer, holdkammerater, fremmede og os selv hver eneste dag!

Vi kommunikerer med vores kropssprog, attitude, stemmeføring og naturligvis de ord vi bruger.

Undersøgelser viser, at det at være en effektiv og troværdig kommunikator for en meget stor andels vedkommende opnås gennem det rette kropssprog, attitude og stemmeføring.

At lære at mestre disse og dermed sig selv til perfektion kræver en vilje til at erkende, at man selv styrer sit fokus og dermed sit liv og derfra kan opnå egne og hjælpe andre til deres mål i og uden for hjemmet, kontoret, banen m.v.

Det handler om beslutninger, positiv livsindstilling og en dybdegående selvsikker fremtoning og selektiv selvindsigt. "Fra mission IMPOSSIBLE til mission I'MPOSSIBLE®!"

Kontakt Mikkel Gudsøe på mg@mdrg.dk for at høre mere om muligheder, kalender og pris - det kan altid betale sig, at være motiveret!

"nærværende og med udsyn til den virkelige verden"

"Mikkel Gudsøe har i flere omgange bistået mig med kvalificeret rådgivning - både det juridiske og vigtigt også det praktiske omkring forhandling. I en større og kompleks sag udmærkede Mikkel sig ved at få forhandlet en helt igennem optimal løsning på plads, hvor resultatet blev præcis som jeg ønskede. Gennem hele forløbet var Mikkel meget nærværende og tog sig tid til at forstå alle sider, ikke mindst de psykologiske, af sagens parter og brugte dette effektivt og professionelt i forhandlingerne.

Mikkel er utrolig behagelig, har en stor indsigt i sportens verden og jeg kan varmt anbefale ham til klubber såvel som spillere, der ønsker en værdiskabende og motiverende sparringspartner."

Karin Mortensen,Tidl. Landsholdskeeper, OL- og EM-guldvinder Dame-A Landsholdet, FIF, tidl. Ikast-Bording og SK Aarhus.

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website