MDRG logo og link til forsiden
Følg MDRG på TwitterFølg MDRG på LinkedIN

Mediator

Der skal to til slåskamp - og to til tango

Mediation er et effektivt, anerkendt og moderne - og fortroligt - alternativ til domstolene og voldgift, der samtidig ofte sparer parterne såvel megen tid og mange penge.

Ved mediation tager parterne ansvaret for og ejerskab til deres egen konflikt og løsningen af samme med bistand fra en neutral og upartisk mediator, der fungerer som professionel mødeleder og facilitator for en konstruktiv og løsningsorienteret dialog mellem parterne.

MDR Group yder det ypperste for at få to - eller flere - konfliktende virksomheder til at finde den optimale løsning som alternativ til en tidskrævende og dyr retssagsproces og/eller blot at sikre et ellers godt samarbejdsforhold fra at gå i stykker over udfordringer, der typisk kan løses konstruktivt via mediation.

MDR Group tilbyder såvel faciliterende mediation (hvor mediator er professionel konfliktmødeleder) som evaluerende mediation (hvor mediator kan komme med anbefalinger og vurderinger undervejs i processen).

Kontakt Mikkel Gudsøe på mg@mdrg.dk for at høre mere om muligheder, kalender og pris - det kan altid betale sig, at være effektiv.

2 MEDIATIONER - 4 TILFREDSE DIREKTØRER

"Særdeles upartisk, saglig og tilpas styrende i processen. Flot stykke arbejde."

"Vi har gjort brug af mediation i en sag om immaterielle rettigheder (designs), hvor vi følte en anden virksomhed gik for tæt på os. Gennem mæglingen fik vi sat ansigter og mennesker på den anden virksomhed og i fællesskab fik vi vendt problemstillingerne på en konstruktiv og positiv måde, hvilket resulterede i et produktivt og respektfyldt møde."

"Mediator Mikkel Gudsøe var både før, under og efter mødet yderst professionel og neutral i sin håndtering af sagen samt problemstillingen og virksomhederne involveret, og det bidrog til at holde snakken på et sikkert spor mod en god løsning for begge virksomheder. Han hjalp begge virksomheder til at få luft for deres holdninger uden at det blev anklagende og mistillidsskabende."

"Vi kan varmt anbefale andre, at benytte mediation, da det er designet til at spare tid, penge og negativ energi, så vi kan komme videre med det vi gør bedst – designe, udvikle og sælge produkter." 

"Mediator havde en god og konsensussøgende approach til mødet og dialogen. Det var dejligt og mødet endte med en rigtig fin løsning."

Mach01.com Logo - det grafiske bureau bag dette website